Reklam

26 Ekim 2014 Pazar

Gotham Dizisi 1.Sezon 6.Bölüm Özeti ve Resimleri

Gotham Dizisi 1.Sezon 6.Bölüm Özeti ve Resimleri, Gotham Dizisi 1.Sezon 6.Bölüm Özeti ve Resimleri hakkında, Gotham Dizisi 1.Sezon 6.Bölüm Özeti ve Resimleri indir,

Çocuklar bir kez daha Gotham sezon 1, bölüm 6, bu hafta hedef olacaktır "Keçi Ruhu." Fotoğraf ve özet ile delilik bir önizleme alın.

Gotham sezon 1 için basın açıklaması başlık, bölüm 6, "Keçi Ruhu," tanıdık bir hain dönecektir kızdırır - ama kim!Kötü ihtimalle çizgi roman Goatboy kapalı dayalı Goat olarak bilinen olacak sanki bölüm başlığı ve kullanışlı konuk yıldız kredisi görünüyor.

Ne biliyoruz Penguen onun akli dengesinin annesine dönecektir olmasıdır. Belki o geldi ne kadar ona göstermek için?

Bazı vahşi suçları araştırmak Gordon ve Bullock Penguin kadar eğleniyor olmayacaktır. Özellikle de bir kurbanın vücudunda korkunç bir şey keşfetmek zaman. En azından onlar bir komplo konusunda onları uyarır Dedektif Dix bazı yardım elde edilecektir.

Gotham sezon 1, bölüm 6 sinopsis, "Keçi Ruhu" dir:

"Bir katil hedefleme başladığında ilk doğan Gotham'ın elit, Bullock o geçmişte çalışmış neredeyse özdeş davadan travmatik anıları yüzleşmek zorunda kalır. Daha sonra, Gordon (8: 00-9: 00 ET / PT) Pazartesi, 27 Ekim havalandırırken Gotham bölüm tüm yeni "Keçi Ruhu" geçmiş kararları ile karşı karşıya. FOX "

Bölüm oynadığı Konuğu: Gertrud Cobblepot, Dedektif Dix Dan Hedaya, Lacey Beyaz, Liza gibi Mackenzie Leigh, Susan MISNER Dr. Marks gibi ve Keçi / Raymond Earl Christopher Baker gibi Kim Direktörü Carol Kane.

Aşağıdaki bölüm imbikler bir göz atın:

bilgiler için forum siteleri sayfamızı ziyaret edebilir fanlarımızla sohbet odaları kısmından sohbet edebilirsiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder